Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
Prezydent_elekt napisał:
wrzeszczot napisał:
Prezydent_elekt napisał:
Pewnie nie wszystkich, ale np. mnie sam fakt przypadkowego urodzenia w Polsce nie definiuje jako czlowieka. Do samoswiadomosci nie potrzebny mi dokument polski czy norweski.
To zwykla ksiazeczka koloru czerwonego, ktora posiadaja zarowno cudowni ludzie jak i turbokretyni jakich na MN nie brakuje. Zmiana jednej ksiazeczki na druga nie zmieni swiatopogladu, przyzwyczajen oraz doswiadczen.Kto byl pizda pozostanie nia nawet przywdziewajac obce szaty i wiecznie powtarzajac ikesant.

ikke sandt
9 lat w norwegi

no to sie zdefiniowales czym jestes

Gdybys mogl na chwile porzucic nieuzasadniona euforie i sprecyzowac o coz to ci chodzi w tym chaotycznym poscie?

Przycichles, bo chyba sprawdziles, ze jednak nie pisze sie "ikke sandt" Po wtore nie wiem co oznacza 9 lat w N, ale zapewne dlugosc twojego pobytu - jaki jest jej zwiazek z postem nie potrafie zgadnac.
Po trzecie wyjasnij moze w jaki sposob napisanie posta moze mnie zdefiniowac? To jedynie opinia przypisana do wymyslonego nicka. P. elekt jest memem, nosnikiem pewnej informacji kulturowej. W zaden sposob nie definiuje mnie jako czlowieka, moze byc calkowicie falszywy, prawdziwy badz mieszany w zaleznosci od nastroju. Poczytaj Blackmore to moze pojmiesz, ze nie jest to jedynie zabawnie przerobione zdjecie. Choc wiem, ze to dla ciebie za duzo.

Co do mojego "ikesant" forma jest celowa, to taka symbolika piętnującą osobnikow powtarzajacych to bez opamietania. Czesto nazywanych ikesantami.
Choc juz opisalem twoj proces "myslowy" w innym arcie to jednak nie moglem sobie odmowic przyjemnosci pietnowania glupoty.

Byl tu kiedys taki marian, kierowca tira co chetnie zaliczyłby cie do podgrupy turbokretynow.
Sadze, ze to jednak krzywdzace twierdzenie. Ty sam, jako byt jednostkowy wyczerpujesz wszelkie znamiona opoznien rozwojowych w stopniu znacznym. Tworzysz nowa kategorie kretyna uciazliwego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
postaw sobie sam diagnoze i nie zapomnij o demencji
przeciez ze 9 lat tu jestes
oczywiscie masz racje i pisze sie

ikesant

miales ze mna nie duskutowac a latasz za mna i szczekasz dostales kopa jak ujadajacy kundelek i teraz warczysz z za plota
z jasta se pogadaj to twoj poziom albo i nawet ziomek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Nabu)
Wiking
Popieram. Wstyd to mało powiedziane. To jest skandaliczne. To nie ojczyzna zmusiła ludzi do poszukiwania godnego życia tylko 25 lat okradania przez grupę kolesi którzy się uważają za panów i władców naszego kraju. na szczęście ich czas już się kończy i mam nadzieje że zostaną za to pociągnięci do konsekwencji. Dumny jestem z naszej historii i z tego że jestem polakiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Nabu napisał:
Dumny jestem z naszej historii i z tego że jestem polakiem.
jak tam was zwał marszałek Piłsudski
nie chcecie w punktach wymienić tych powodów do dumy
to chociaż lata podajcie, od do
za które mam nosić głowę do góry, bo rodaki coś dobrego zmajstrowali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Nabu napisał:
Popieram. Wstyd to mało powiedziane. To jest skandaliczne. To nie ojczyzna zmusiła ludzi do poszukiwania godnego życia tylko 25 lat okradania przez grupę kolesi którzy się uważają za panów i władców naszego kraju. na szczęście ich czas już się kończy i mam nadzieje że zostaną za to pociągnięci do konsekwencji. Dumny jestem z naszej historii i z tego że jestem polakiem.
i masz racje mamy 1000 000 powodow wiecej niz norwedzy do bycia dumnym

a Duma norwegow jest najwieksza na swiecie
potrafia byc dumni z ukradzionego patentu i ze starych drzwi od chlewika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Nabu napisał:
To nie ojczyzna zmusiła ludzi do poszukiwania godnego życia tylko 25 lat okradania przez grupę kolesi którzy się uważają za panów i władców naszego kraju.
a co to niby było do okradania
przecież komuna w 1989 roku pozostawiła po sobie ruiny i zgliszcza
a 10 milionów Polaków za to okradanie od 1944, zapisało się do Solidarności
dało komunie kopa w dupę i się zesrała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
wrzeszczot napisał:
postaw sobie sam diagnoze i nie zapomnij o demencji
przeciez ze 9 lat tu jestes
oczywiscie masz racje i pisze sie

ikesant

miales ze mna nie duskutowac a latasz za mna i szczekasz dostales kopa jak ujadajacy kundelek i teraz warczysz z za plota
z jasta se pogadaj to twoj poziom albo i nawet ziomek

No to ostatni raz - podlinkuj no gdzie to ja napisalem, ze 9 lat a wtedy pogadamy o demencji.
PS Wpierdalasz sie w kazdy temat, wiec gdy napisze w jakimkolwiek, to twoja mania przesladowcza daje znac o sobie.
Dawaj o tych 9 latach a przestane cie "dusic"

aaa i sprawdz no sobie jeszcze jak to sie wlasciwie pisze. to ikesant
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Po trzecie wyjasnij moze w jaki sposob napisanie posta moze mnie zdefiniowac? To jedynie opinia przypisana do wymyslonego nicka. P. elekt jest memem, nosnikiem pewnej informacji kulturowej. W zaden sposob nie definiuje mnie jako czlowieka, moze byc calkowicie falszywy, prawdziwy badz mieszany w zaleznosci od nastroju. Poczytaj Blackmore to moze pojmiesz, ze nie jest to jedynie zabawnie przerobione zdjecie.

a sam na podstawie cudzych postow tworzysz jakies teorie spiskowe

zegnam hipokryto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
jasta102 napisał:
Ki8 napisał:
wstyd za ten artykul , jeszcze wasza nie madra puenta na koniec , ze lepiej przynalezec do jakiegos kraju niz byc bezpanstowcem... Trzeba szanowac cudza kulture a ze swojej byc dumny i trzymac glowe podniesion ku gorze...
ooo
to może dzięki tobie odechce mi się wypisywać
mógłbyś tak w kilku punktach wymienić powody do bycia dumnym Polakiem
o te jakieś tobie wiadome osiągnięcia narodu polskiego
nie trzymaj tej wiedzy tylko dla siebie
podziel się

no to sam wymien powody i osiagniecia a kraj mozesz sobie wybrac
chyba ze ci deportowali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
Nabu napisał:

A powiedz no czy ty nigdy w polsce nic nie zaje..les? Tak szczerze? Nie zwinales jablka, nie oszukales na bilecie miejskim, zanizyles podatek osv.
Co prawda ryba psuje sie od glowy, ale ta ryba to juz XVI-XVII zaczela. Obecnie ludzie ktorzy kradna na gorze, zostali tak wychowani przez wlasnych rodzicow, a oni przez dziadow - wiekszosci z wiosek, bo inteligencje podobno stalin z hitlerem wybili a reszta pozostala na zachodzie po wojnie-
Ten syf, ktory jest w polsce zaczyna sie w domach - nie w sejmie. Stad zapierdalanie 100 gdy mozna 50. wpychanie sie do kolejek, oszustwa na pradzie, kradziez torow - bo niczyje itp.

PS Widze, ze masz problemy z wyrazaniem emocji, ale masz okazje sie poprawic i wyjasnic jak to mozna pociagnac do konsekwencji?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok